2015-11-19 09:36:28• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Figyeljen oda a lehetőségeire

Napi horoszkóp november 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Feltétlenül fogadja el a meghívásokat, mert jó lehetőségek találhatnak önre általuk. Ha nagyon kapálódzik egy összejövetel ellen, sohasem derülhet ki, hogy milyen előnyökre tehetett volna szert...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Befektetései fantasztikus eredményt hozhatnak, sőt, egy jogi kérdés is az ön számára kedvezően dőlhet el. A kapcsolatai területén most lehetősége adódik arra, hogy helyrehozza azt, ami korábban elromlott.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz szemben áll az Ikrek jegyével. Sajnos azok iránt érez vonzalmat, akik ellenállnak a csáberejének, és barátságtalanul viselkednek, azokat viszont észre sem veszi, akik tetszeni akarnak önnek...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ahogy növekszik önben a belső béke, úgy ismerheti meg egyre jobban az igazi énjét. Ebben a hónapban az égiek segítik a tökéletes elmélyülést és az önben zajló folyamatok teljes megismerését, elemzését.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Most megkérdőjelezheti eddigi motivációit, és átgondolhatja, hogy valójában mit is szeretne kihozni az adódó lehetőségekből. Bátran kezdeményezzen, és még az elsőre sikertelennek tűnő ügyeit is igyekezzen kézben tartani!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter segítségével sok pénzt kereshet, sőt, most a pénzszerzésnek eddig ismeretlen módjait is felfedezheti - ez pedig hamarosan hasznot hozhat. A figyelme középpontjában ennek ellenére a szerelmi élete áll majd...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Próbáljon meg minél inkább bepillantani a kulisszák mögé, és megvizsgálni a felszínen zajló események hátterét. Minél többet foglalkozik az esetleg jelentéktelennek tűnő értesülésekkel, annál kedvezőbbé alakíthatja az év hátralévő napjait.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez a nap elsősorban arra alkalmas, hogy befejezzen egyes feladatokat, elintézze a nagy szervezetekkel kapcsolatos ügyeit, és segítséget nyújtson a kedvesének egy fontos munkájában. A Jupiter jótékonyan hat az egészségi állapotára, a közérzetére és a hivatására. Most egy új jövedelemforrás is felbukkanhat...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll. Többet kellene tennie az egészségi állapotáért: vizsgálja meg, hogy helyesen táplálkozik-e, és feltétlenül tartsa be a diétáját!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha még egyedülálló, akkor jó, ha tudja: egy Mérleg jegyű ismerőse erős vonzalmat érez ön iránt, de egy Rák és egy Skorpió is érdeklődéssel figyelik. Ha házasságban él, most újra felpezsdülhet a szexuális életük.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.|
Azok, akik szeretnének együtt dolgozni önnel, nemcsak a figyelmét, de a vonzalmát is szeretnék felébreszteni. A megállapodásait lehetőleg titkolja el azok elől, akik korábban megpróbálták keresztülhúzni a számításait!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha ma odafigyel a lehetőségekre, ügyesen megforgathatja és fialtathatja a félretett pénzét. A jó eredmények érdekében gondolkodjon pozitívan, és tekintsen bátran a jövőre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: